Selecteer een pagina

Woningontruiming Leidschendam

Woningontruimingzuidholland regio Leidschendam; al vele jaren de beste ontruimer van Leidschendam en omstreken. Wij bieden u hulp en advies bij het leegmaken van uw huur- of koopwoning. Bel voor gratis offerte 0644529225 of 0616114659

Verhuist u naar een andere huurwoning? Of heeft u een andere huurwoning gekocht? Moet één van uw ouders plotseling kleiner gaan wonen? Of moeten uw grootouders naar een verzorgings- of bejaardentehuis? Het maakt voor ons niet uit om welk soort ontruiming of verhuizing het gaat. Woningontruiming Leidschendam biedt u hulp en advies bij het leegmaken van uw huur- of koopwoning.

Ontruimen is stressvol, hectisch en intensief. Bovendien kost het enorm veel tijd. Woningontruiming Leidschendam is u hierbij graag van dienst. Wij zijn ervaren en efficiënt. Elke woning maken wij snel en vakkundig leeg en leveren het kaal en bezemschoon op. Volgens de eisen van de woningbouw of makelaar. Bel voor vragen of een gratis prijsindicatie op 0644529225 of 0616114659

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.

Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 0644529225 of 0616114659

Woningontruimingzuidholland regio:Leidschendam Snel en efficiënt

Wij zijn de betaalbare oplossing voor al uw verhuis- en ontruimingszorgen. Onze ervaren medewerkers werken volgens uw richtlijnen. Wij werken zorgvuldig en discreet. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inpakmateriaal om uw spullen te beschermen. Wij werken snel maar wanneer het supersnel moet kunt ook onze spoedservice inschakelen. Bel voor meer informatie: 0644529225/0616114659

Meubilair en andere goederen die tijdens het leegmaken van de woning overbodig blijken, nemen wij graag van u over. Deze schenken wij namelijk aan goede doelen. Zo ontzien we het milieu en krijgen bruikbare spullen een tweede leven bij mensen die er enorm blij mee zijn.

Kapotte en onbruikbare spullen brengen wij op een verantwoorde wijze naar de gemeentelijke milieustraat voor recycling.

Woningontruimingzuidholland regio: Leidschendam Woning netjes, leeg en bezemschoon opgeleverd

Leegmaken van een woning, deze bezemschoon opleveren en alle afval netjes afvoeren op een verantwoorde manier is ons vak. Onze professionele medewerkers voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Het veilig en efficiënt in- en uitpakken van dozen en meubilair.
  • Het opslaan van uw meubilair en andere spullen.
  • Het transporteren van de inboedel.
  • Schoonmaken van bijvoorbeeld de badkamer, vensterbanken enz.
  • Inkoop van meubels en andere spullen.
  • Advies en hulp geven bij tuinonderhoud.
  • Leeghalen, opruimen en afvoeren van zolder, kelder of een overvolle tuin.
  • Verwijderen van vloerbedekking en elektronische installaties.
  • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
  • Woningontruimingzuidholland regio: Leidschendam is specialist in het vlot en vakkundig leegmaken en bezemschoon opleveren van elke woning.

Bij seniorenverhuizing, kies voor Woningontruimingzuidholland regio: Leidschendam

Onze team van Woningontruimingzuidholland regio Leidschendam heeft veel ervaring met senioren. Wij zetten net een stapje extra in ons werk voor onze ouderen. Voor deze groep hebben wij een speciaal pakket. Moet een seniorenverhuizing uitgevoerd worden? Bel ons voor advies en een prijsindicatie. Ons vakkundig bedrijf Woningontruimingzuidholland regio Leidschendam kan u de gehele verhuizing uit handen nemen.

Misschien wilt u alleen de persoonlijke spullen (voorlopig) meenemen? Wij kunnen alle spullen inpakken en de gehele ruimte leeghalen. Dan maken wij alles keurig schoon. Daarna voeren wij de noodzakelijke herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Standaard ruimen wij alle afval gescheiden en milieuvriendelijk op.

In het nieuwe onderkomen pakken wij ook alles uit voor. Alle meubelen zetten wij weer in elkaar en richten het nieuw onderkomen geheel in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de woning woonklaar is. Uw oma, grootoom of achterneef hoeft alleen maar in te trekken. Hoe fijn is dat!

Heeft u meubels en andere huisraad die u niet meer wenst? Of misschien antiek of verzamelingen? Wij nemen die graag van u over. Bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Woning snel bezemschoon door Woningontruimingzuidholland regio Leidschendam

Heeft u plotseling een verhuizing? Maak gebruik van onze spoedservice! Heeft u vragen over een klus? Wilt u misschien een prijs weten? Of heeft u extra meubels die u kwijt wilt? Of teveel aan goede meubels voor een goede doel? Wilt u weten wat een klus kost? Bel ons en onze adviseur komt gratis langs om de werkzaamheden te bekijken en om alles te bespreken van ons. Onze offerte is gratis!

Bel Woningontruimingzuidholland regio Leidschendam voor al uw vragen. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 0644529225 of 0616114659