Selecteer een pagina

Woningontruiming Nootdorp

Woningontruimingzuidholland regio Nootdorp is gespecialiseerd in het uit handen nemen van al uw zorgen op het gebied van ontruiming en verhuizing. Bel voor een gratis offerte naar: 0644529225/0616114659

Moet u verhuizen uit uw woning? Wilt u professionele hulp van een flexibel bedrijf? Dat kan! Woningontruiming Nootdorp is gespecialiseerd in het uit handen nemen van al uw verhuis- en ontruimingszorgen.

Het team van Woningontruimingzuidholland regio Nootdorp biedt hulp bij alle soorten ontruimingen en verhuizingen. Elke woning maken wij netjes leeg en leveren het keurig bezemschoon op. Conform de eisen van de woningbouw, de makelaar of verhuurder.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 0644529225/0616114659

We hebben geen wachttijden! Daarom kan Woningontruimingzuidholland regio Nootdorp elke ruimte leegmaken

Zoals een school, een magazijn, een winkelpand, een bedrijfsruimte of een berging. Over de verhuizing en het leegmaken van de woning hoeft u zich niet meer druk te maken. Wij verhuizen al binnen een dag! Al vanaf 150 euro. Bel ons voor een gratis offerte.

Senioren

Senioren, mindervaliden en hulpbehoevenden zijn onze speciale klanten. Seniorenverhuizen en het leeg halen van hun woningen is in verschillende situaties erg emotioneel en stressvol. Bijvoorbeeld als iemand overleden is.
Wij hebben dit soort verhuizingen al vaak gedaan en gaan discreet en professioneel te werk.

Waarom Woningontruiming Nootdorp kiezen?

Woningontruimingzuidholland regio Nootdorp is vakkundig, snel en goedkoop. Wij zijn al lang actief in deze branche. Ons bedrijf werkt professioneel, volgens de wensen en voorkeuren van de klant. Wij hebben geen wachttijden! En genoeg medewerkers om in te zetten voor verschillende klussen tegelijk. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • Monteren en demonteren van meubels.
  • In- en uitpakken van meubels en dozen.
  • Opruimen en alle afval netjes afvoeren.
  • Leeghalen van uw onderkomen, van zolder tot kelder.
  • Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
  • Grote en kleine schoonmaakwerk.
  • Verhuizen.
  • Het verwijderen van uw elektrische installaties en vloerbedekking.
  • Meubel ophaaldienst

Heeft u meubilair of andere spullen die u niet meer wilt? Gaat u samenwonen of trouwen en heeft u ineens veel meubels dubbel? Of is er een familielid overleden en weet u niet wat u moet doen met alle inboedel en overige spullen? Gaat u uw overvolle garage binnenkort opruimen en wilt u de meubels en oude computers niet meer?

Bel Woningontruimingzuidholland regio Nootdorp en wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar uw spullen.

Wij hebben een meubelophaaldienst die goede spullen overneemt voor een goede prijs. Andere bruikbare inboedel en andere goederen kunnen wij meenemen om te schenken. We doneren regelmatig aan de Weg Geef Stichting en andere sociale instellingen. Onbruikbare spullen ruimen wij verantwoord en gescheiden op. De Meubel ophaaldienst staat klaar voor u!

Heeft u vragen? Moet u een woning of andere ruimte leegmaken? Wilt u meubels kwijt?

Woningontruimingzuidholland regio Nootdorp is 24/7 bereikbaar. Bel voor een prijsopgave naar 0644529225 of 0616114659