Selecteer een pagina

Woningontruiming Voorburg

Gaat u verhuizen en weet u niet waar u moet beginnen? U heeft het druk met uw werk, kinderen en andere zaken? Woningontruiming Voorburg zorgt dan voor een totaalpakket. Bel 0644529225 of 0616114659 voor een gratis vrijblijvende prijsindicatie.

Woningontruimingzuidholland regio Voorburg biedt de totaaloplossing bij het leegmaken, opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizing. Wij doen aan inkoop van meubelen en inboedels tijdens een woningontruiming in Den Haag en omstreken. Ook maken wij woningen leeg en bezemschoon, conform woningbouw eisen of makelaars normen.

Binnen een week kunnen wij uw woning leeg en veegschoon voor u opleveren.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 0644529225/0616114659

Ons team van is gespecialiseerd in het leeg halen van woningen en woonruimtes van ouderen, overleden personen en hulpbehoevenden. Wij bieden deze hulp aan voor de partners en de erfgenames. En willen ons graag onderscheiden door onze professionele, persoonlijke en discrete aanpak in deze situaties.

Woningontruimingzuidholland regio:Voorburg schenkt bruikbare spullen aan goede doelen

Heeft u bruikbare spullen die u niet meer gebruikt bij het leegmaken van een woning? Of heeft u nieuwe meubels en andere spullen gekocht? En wilt u de oude spullen wegdoen? Woningontruimingzuidholland regio: Voorburg weet er altijd raad mee.

Inboedel en andere huisraad die u niet meer gebruikt of teveel heeft nemen wij graag van u over. Alle goede bruikbare spullen schenken wij onder meer aan de Weg Geef Stichting en De Voedselbank. De spullen krijgen op deze manier een tweede leven. Wanneer u kiest voor Woningontruimingzuidholland regio: Voorburg steun u dus ook een goede doel!

Woningontruimingzuidholland regio: Voorburg zorgt voor een totaalpakket

Gaat u verhuizen en weet u niet waar u moet beginnen? U heeft het druk met uw werk, kinderen en andere zaken? Woningontruimingzuidholland regio:Voorburg zorgt dan voor een totaalpakket. Wij nemen al uw verhuiszorgen uit handen en u heeft er geen omkijken naar.

Ons team pakt alle spullen van uw oude woning in met eigen inpakmaterialen. En pakt volgens uw wensen alles weer uit in uw nieuwe onderkomen. Klanttevredenheid gegarandeerd!

Onze totaalpakket bestaat uit:

 • Het leegmaken van woningen, appartementen en kamers.
 • Het leegmaken van zolders, kelders en tuin(huisjes).De woning in oude staat terug brengen.
 • De tuin in goede staat brengen.
 • Schilder- en schoonmaakwerk.
 • Verhuizing van A naar B.
 • Verwijderen van de vloerbedekking.
 • Het monteren en demonteren van apparaten, systeemplafonds en tussenschotten.
 • Alle afval en eventueel puin opruimen.

Wietkwekerij laten verwijderen door Woningontruimingzuidholland regio:Voorburg

Het zal u overkomen als eigenaar of verhuurder dat er een wietkwekerij in de woning of bedrijfspand wordt aangetroffen. Als de overheidsinstanties zijn langs gekomen, blijft u achter met een grote puinhoop! De huurder is meestal verdwenen en onvindbaar of zit in de gevangenis.

Door de jaren heen hebben wij onze ervaringen en kennis vergroot bij een wietkwekerij of hennepplantage leeg maken en opruimen. Omdat er geknoeid is met elektra en er chemische stoffen aanwezig zijn, is een professionele aanpak vereist.

Wietkwekerij of een hennepplantage laten opruimen? Schakel Woningontruimingzuidholland regio; Voorburg in en wij komen langs om de klus te bekijken en te bespreken met u. Geheel vrijblijvend. Wij kunnen uw woning weer toegankelijk en leeg maken en schoon opleveren na een hennepkwekerij of wietplantage. Grote of kleine schilderwerk of schoonmaak aan de woning voeren wij ook uit. De woning is weer klaar voor verhuur of verkoop.

Woningontruimingzuidholland regio: Voorburg is specialist in diverse diensten

Woningontruimingzuidholland regio: Voorburg is specialist in diverse diensten. Onze medewerkers zijn snel en vakkundig. De diverse diensten die wij aanbieden zijn :

 • Gedeeltelijk of geheel leegmaken van elke ruimte.
 • Huur- of koopwoning kaal en bezemschoon opleveren.
 • Leegmaken en opruimen van de tuin, zolder, kelder of garage.
 • Verhuizingen.
 • In- en uitpakken van huisraad in dozen.
 • Opruimen en afvoeren van alle soorten afval.
 • Schoonmaakwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden.
 • Inkoop van bruikbare inboedel en andere spullen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden.
 • Verwijderen van de vloer(bedekking) zoals zeil, tapijt en laminaat en lijmresten.
 • Het weghalen van bijvoorbeeld lampen, tussenschotten en systeemplafonds.
 • Monteren en demonteren van meubilair en andere apparaten.

Woningontruimingzuidholland regio: Voorburg werkt flexibel en goedkoop!

Doordat wij al langer in het vak zitten hebben wij veel ervaring opgedaan. Daarom kunnen wij zeer efficiënt en flexibel werken. Dit merkt u in de prijs. Wanneer u verschillende offertes aanvraagt zult u merken dat Woningontruimingzuidholland regio: Voorburg altijd (één van) de goedkoopste is.

Bel ons voor het maken van een afspraak of voor een gratis offerte op 0644529225 of 0616114659